Yogales online gebruiken om nachtmerries te bestrijden

Westerse artsen onderzoeken nu een praktijk genaamd Yoga Nidra, wat betekent “yoga slaap.” Deze tantrische methode is een volledig natuurlijke, holistische manier om elke nacht ononderbroken, ontspannen en gezond te slapen. Het kan zelfs een succesvolle behandeling zijn voor mensen die last hebben van nachtmerries en andere ernstige slaapstoornissen.

Nachtangst is de naam voor een ernstige slaapstoornis. De families van degenen die nachtmerries ervaren, zijn vaak bang en verward. Tijdens een aflevering slaapt iemand het ene moment vast, en staat dan plotseling in het midden van het bed te schreeuwen of te zwaaien. Wil je dit ook maar liever thuis, dan kan dat ook namelijk yogales online.

Tijdens nachtelijke paniekaanvallen kan een persoon met wilde ogen door de kamer kijken, zwetend en zwaar ademhalend. Ze kunnen ontroostbaar huilen, schreeuwen van angst of door het huis rennen. Ze blijven echter diep slapen tijdens de aflevering, zich niet bewust van de commotie die ze veroorzaken.

Nachtelijke paniekaanvallen overkomen slechts een klein aantal kinderen en nog minder volwassenen. Hoewel kinderen meestal over nachtangsten heen groeien, gaat het probleem soms door tot in de volwassenheid.

Een oude methode kan slaapstoornissen bestrijden

Deze tantrische methode om een ​​goede nachtrust te bevorderen, vertaalt zich vanuit het Sanskriet als yogaslaap. Het is een hoogontwikkeld systeem voor het bevorderen van een diepe ontspanning van het hele lichaam.

De ontspanningstechniek omvat 20 tot 45 minuten mentale beeldvorming onder begeleiding van een ervaren instructeur. Uiteindelijk bereikt het onderwerp een diepe meditatieve staat. Yogales online gelooft dat deze toestand negatieve emoties en denkpatronen zal loslaten, het zenuwstelsel zal kalmeren en tot slaap zal leiden. Deze curcus is afgeleid van Happy with Yoga.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader